koelcellen

Elke keuken in de horeca heeft tegenwoordig koelcellen. Dit is ook wel nodig aangezien grote restaurants veel producten hebben die bewaart moeten worden. Dit kan natuurlijk niet in de open lucht en allemaal losse koelkasten kost natuurlijk een hoop ruimte en geld. Bovendien zijn er ook vriescellen. Deze vind je negen van de tien keer ook binnen een restaurant. Dat komt omdat er met de levering voor meerdere dag een producten worden geleverd en deze moeten dan goed bewaard worden. Als je namelijk geen gebruik maakt van een cel dan moet je of op meerdere momenten op een dag laten bezorgen of een andere manier vinden om het op te slaan, maar een andere manier is er niet en meerdere bezorgmomenten is niet gunstig.

De koel/vries oplossing

Als je niet super veel ruimte hebt in het pand kun je er ook voor kiezen om vries en koelcellen te combineren. Zo bespaar je wat ruimte maar heb je wel het beide cellen in het pand en kun je dus ook meer bewaren. Dit is natuurlijk gunstig want het zou vervelend zijn als je niet al je producten op een goede manier kunt opslaan. Dan kan het gaan bederven en moet je het allemaal weggooien.

koelcellen